Vanliga frågor

Vad är Relate Matchmaking?

Äntligen är personlig matchmaking tillgänglig för alla! Välkommen till en trygg och mer mänsklig plats där vi hittar din stora kärlek. På Relate Matchmaking finns kärlek- och relationsexperter som, genom en noggrann matchmakingprocess, hjälper dig att hitta meningsfulla och varaktiga relationer. Här slipper du evighetssvajpande, fejkprofiler, ghosting och dejter som inte passar dig.

Välj om du vill vara en mer passiv nätverksmedlem eller om du är redo att hitta kärleken på riktigt med Relates matchmakingprogram. Din matchmaker finns för att feedbacka, boosta och utmana dig! Tänk dig en rekryteringsbyrå och en karriärcoach - men för ditt kärleksliv! ♥️

Hur skaffar jag en egen matchmaker?

Som klient får du ta del av ett 6-månaders matchmakingprogram som hjälper dig att hitta relationen du drömmer om. Tillsammans med din personliga matchmaker går du igenom en noggrann matchmakingprocess med garanterade introduktioner, coaching och verktyg för ett blomstrande kärleksliv. Att vara klient i matchmakingprogrammet är en livsförändrande resa och kostar pengar.

Skaffa en egen matchmaker här!

Hur blir jag medlem i nätverket?

Som medlem i Relates nätverk har du chans att matchas och introduceras för någon av våra klienter. Dock är du inte garanterad några matchningar eller introduktioner men visst är det en kittlande tanke på att du plötsligt sitter en dag med en personligt utvald dejt till dig som är redo för kärlek! Att vara en del i nätverket är helt kostnadsfritt. Mer kärlek till alla! ♥️

Bli medlem i nätverket här!

Hur hanterar ni min information?

När du skickar in dina svar på formuläret till oss så blir du medlem i Relates matchningsnätverk. Vi tar dataskydd, diskretion och sekretess på största allvar. Vi använder din data endast för matchningsändamål enligt våra användarvillkor och integritetspolicy och säljer aldrig vidare till tredjeparter.

Hur kan jag kontakta Relate?

Du är välkommen att skriva dina frågor och tankar till Relate på hello@relate-matchmaking.com.

hello