Om Oss

Vad vi gör

Den största utmaningen idag inom dejting och relationer är inte att hitta en partner, utan att hitta rätt partner för just dig. 70 % av alla nya förhållanden slutar inom det första året och nästan hälften av alla äktenskap slutar med skilsmässa.

Vi vet att det inte alltid är lätt med relationer och att många hör sig själva ifrågasätta sina val, "varför dras jag ständigt till samma typ som inte är bra för mig?", "Om jag anpassar mig så passar vi bättre ihop", "Kan någon ens älska mig precis som jag är?".

Relate är ett syftesdrivet relationstechbolag baserat i Stockholm. Sedan 2018 har målet varit att utveckla digitala tjänster för att hjälpa människor till mer medvetna & meningsfulla kärleksrelationer. Vi vill hjälpa dig att hitta relationen där ni båda är kompatibla med varandra och där ni uppfyller varandras behov i ett förhållande.

Våra värderingar

Vår vision

Vår vision är en värld där vi kan känna mer kärlek, äkthet och mångfald. Där vi utvecklas för att lära oss hur vi blir mer förankrade i oss själva och våra värderingar. Där vi kan agera utifrån värme och medmänsklighet för en framtid med mer djup kontakt till allt runt omkring oss.

Vi värderar

  • Att omfamna ärlighet och öppenhet
  • En miljö där alla kan känna sig bekväma med att vara sig själva
  • Att utmanas av konstruktiv feedback för att kunna utvecklas
  • Förståelse för att skapa empati, förtroende och öppna dörrar

Träffa teamet

Partners & vänner

hello