Ny undersökning - över 300 singlar avslöjar de verkliga utmaningarna med kärlek och dejting!

Att hitta den perfekta partnern och bygga en meningsfull relation kan vara en utmanande uppgift för många människor. Dejtingvärlden är full av möjligheter och hinder, och det är viktigt att förstå de specifika utmaningar som kvinnor och män står inför.

Ny undersökning - över 300 singlar avslöjar de verkliga utmaningarna med kärlek och dejting!

Vi på Relate genomförde nyligen en undersökning där över 300 singlar svarade på frågor om dejting och kärlek. I undersökningen framkom bland annat vad dagens singlar anser vara de största utmaningarna i dejtingvärlden - en ögonöppnande insikt i hur det är att dejta idag.

Svårt att hitta en perfect match och visa sitt riktiga jag

Att matcha är det som både kvinnor och män menar är det mest utmanande med dejting. Över hälften av alla kvinnor menade att den största utmaningen är att hitta någon som verkligen passar en, och 28% av alla män upplevde också matchningen som den största utmaningen.

Att vara äkta och visa sitt riktiga jag är en annan utmaning som både kvinnor och män lyfte i undersökningen. I en tid där sociala medier och dejtingappar har blivit en del av våra liv är det frestande att framställa sig själv på ett sätt som man tror kommer att vara attraktivt för andra. Men att vara äkta och ärlig är avgörande för att bygga en genuin och långvarig relation. För både 15% av kvinnor och 15% av män är detta den mest utmanande delen av dejtingprocessen.

5 saker som behövs för att bygga meningsfulla relationer

  1. Äkthet och ärlighet
  2. Engagemang i ditt dejtande
  3. Öppenhet med vad du söker
  4. Medvetenhet och självreflektion
  5. Kommunikation kring förväntningar
hello