Relate Date i samarbete med podden DEJTA

Under de kommande veckorna kommer vi på Relate Date finnas med i podden, men framför allt i Klara och Agnes dejtingliv. Häng med!

Relate Date i samarbete med podden DEJTA

Att dejta kan framkalla många känslor - spänning, pirr, förvirring och ibland irritation. I podden DEJTA vill Klara Lind och Agnes Ros dela sina erfarenheter av att dejta, men också ta sig an allt annat som har med dejting att göra. Hur bjuder man ut någon? Hur vet man om man träffat rätt? Vad är egentligen viktigt i en relation? Tillsammans med sina lyssnare vill Klara och Agnes öppna upp och breda samtal om dejting och relationer - något vi på Relate Date är stolta att bli en del av.

Bakom DEJTA står podduon Klara Lind och Agnes Ros. Båda kommer från en bakgrund inom matlagning och har deltagit i programmet Sveriges Mästerkock. 2017 stod Klara som vinnare av tävlingen men har innan det även medverkat i programmet The Bachelor. Idag arbetar de som matinspiratörer och med matlagning på heltid. De båda hade länge en tanke om att de saknades en podd om dejting, och som singlar kände de behovet av en podd som pratade öppet och ärligt om hur dejtinglivet faktiskt är - så de startade själva podden DEJTA!

Under de kommande veckorna kommer vi på Relate Date finnas med i podden, men framför allt i Klara och Agnes dejtingliv. Lyssna på podden här och följ deras resa med Relate Date.

hello