Relate lanserar kvinnogrupp - “Det händer något magiskt när kvinnor får komma tillsammans och stötta varandra”

2022 påbörjade Relate Date arbetet med personlig coaching i grupp. I oktober lanserades en grupp för män med fokus på trygga samtal och gemenskap. Gruppen blev snabbt uppskattad med en lång väntelista inför nästkommande start. Nu tar vi konceptet vidare och startar samtalsgrupp för kvinnor, tillsammans med relationscoachen Sanna Norrvidd!

Relate lanserar kvinnogrupp - “Det händer något magiskt när kvinnor får komma tillsammans och stötta varandra”

Vikten av trygghet

Till vardags arbetar Sanna som Somatic Trauma & Intimacy Coach. Hon håller sessioner och kurser för individer och par som upplever utmaningar, rädslor och trauman kring sex, närhet, relationer och kärlek. Hon brinner för att stötta och vägleda andra att hitta en trygg, medveten och kärleksfull relation, både med dig själv och med sin partner. Hon menar att en kvinnogrupp kan göra att en både känner sig tryggare och vågar vara sårbar.

“Kvinnor idag längtar efter att känna systerskap, att vara i djup kontakt med andra systrar som håller en genom det svåra och det vackra. Det kan självklart skapas trygghet och magi i mixade grupper med både män och kvinnor också, det är bara en annan slags kvalitet.”

Press att nå upp till olika ideal

Vidare menar Sanna att det är många kvinnor idag som känner press. Press av att vara duktig, se rätt ut och prestera på topp. Därför är det viktigt att det finns möjlighet att dela erfarenheter och att inte vara för hård mot sig själv.

“Du är välkommen till kvinnogruppen precis som du är, oavsett var du befinner dig i ditt liv. Det spelar ingen roll om du just nu befinner dig i en relation eller inte, den är till för dig som vill lära känna dig själv på ett djupare plan tillsammans med andra kvinnor i ett tryggt systerskap. Du kommer få lära dig massor om ditt eget nervsystem, din anknytning och hur detta påverkar dig idag att vara nära och kärleksfull både med dig själv och en partner. Under 6 träffar och genom olika teman kommer du lära dig verktyg som hjälper dig att få uppleva den kärlek, njutning och intimitet som du längtar efter i livet.”

Hur går det till?

  • Gruppen träffas 6 gånger under februari, mars och april månad.
  • Planerade datum för träffar är: 1 februari, 15 februari, 1 mars och 15 mars, 29 mars samt 12 april.
  • Träffarna är 2h långa, mellan 18:00-20:00 och sker online via gruppvideosamtal.
  • Kostnaden är 2 500 kr (inkl. moms)
  • Önskvärt är att du kan delta vid första tillfället samt totalt minst 4 av 6 tillfällen

Vad är extra bra med detta upplägg?

  • Du får möjlighet till personlig stöttning inför gruppen av Sanna.
  • Du får övningar att praktisera hemma mellan gångerna som stöttar och fördjupar din resa.
  • Du får tillgång till stöttning i dina utmaningar av systrar i gruppen.
  • Du får ny djup vänskap till de systrar som gör resan tillsammans med dig.
  • Du får tillgång till Sannas stöttningsgrupp på Facebook för vidare inspiration och kontakt.

Läs mer om kvällarnas innehåll och boka din plats: https://relate.confetti.events/?fbclid=IwAR3jhN3UvdNQp-D1QkAM4V7Dti9wj2rew9Jnu1ZmlqoPgEUhls_rkkTzy38

hello