Relate Date lanserar personlig dejtingcoach på alla hjärtans dag

Spara ändlösa timmar av meningslöst svajpande, matchande och chattande som aldrig leder till något. Investera i dig själv genom ta del av Relate Dates nya dejtingtjänst, från och med alla hjärtans dag!

 Relate Date lanserar personlig dejtingcoach på alla hjärtans dag

Att navigera i dejtingvärlden kan vara svårt. Ofta börjar man fråga sig själv vad man egentligen söker i en relation och om det ens går att hitta en långvarig och genuin relation nu för tiden. I världen av dejtingappar med oändliga möjligheter, med den gränslösa upplevelsen av att "gräset kan vara grönare i nästa profil", är det lätt hänt att man ifrågasätter vem som passar just mig - därför vill Relate Date erbjuda dig möjligheten att få hjälp med just detta!

Från och med den 14 februari, på alla hjärtans dag, kommer alla medlemmar i Relate Date-appen kunna boka en personlig dejtingcoach och på så sätt ta sitt dejtande till nästa nivå! Genom att testa Relate Dates nya dejtingcoach vill vi uppmuntra singlar att ta vara på alla hjärtans dag och göra det till en dag av personlig utveckling och självkärlek. Om du vill förändra något, utvecklas eller göra något nytt så kan stödet från en dejtingcoach vara precis det du behöver. Det blir en möjlighet att reflektera och få hjälp med dina dejting-mål, kanske blir coachingen ett sätt för dig att finna ny motivation och nya insikter som sedan kan ta dig vidare i dina relationer.

Hur går detta till?

Genom early-bird erbjudandet, 995 kr (ord.pris 1995 kr) för 3 samtal under 2 månader, kommer du få möjlighet att lära dig mer om dig själv och dina relationer. Coachingen kommer att utgå från dig - dina värderingar, tankar och reflektioner kring ditt dejtingliv. Varje träff är strukturerad utifrån följande områden:

Tillfälle 1: Nuläge

Du och din coach utgår från ditt läge just nu och vad du vill med ditt dejtingliv. Du och din coach går igenom och identifierar dina värderingar. Du och din coach fokuserar på att skapa en riktigt bra dejtingprofil.

Tillfälle 2: Mittläge

Du och din coach fortsätter utforska din dejtingprofil, hur har det gått sedan sist? Du och din coach fokuserar på kommunikationen i appen, hur skriver man meddelanden och hur svarar man? Du och din coach pratar om matchningar, dejter och det som du känner att just du behöver stöd med.

Tillfälle 3: Framtid

Du och din coach fokuserar på matchningar, dejter och hur du känner kring dessa. Du och din coach utvärderar din upplevelse, hur du kan gå vidare i ditt dejtingliv och vad du behöver för att nå dit.

För att ta del av erbjudandet och boka en egen dejting-coach, klicka här eller ladda ner appen!

hello