Relate lanserar coaching-grupp för singelmän

Samhällets syn på vad en man borde vara har gjort att många känner att det är svårt att känna efter och undersöka olika delar av en själv. I vardagslivet kan det vara svårt att våga utmana de normer som dikterar vilka vi förväntas vara, och vi får sällan chans att prata om det med andra.

Relate lanserar coaching-grupp för singelmän

Personlig utveckling i fokus

Enligt undersökningar från Folkhälsomyndigheten (2020) har mäns psykiska välbefinnande, under de senaste åren, gått ner. Många upplever att det kan vara svårt att prata om de känslor, normer och krav som ställs på män idag. Vi på Relate vill förändra detta och under ledning av Mattias Norrvidd (coach och kursledare) lanseras därför coaching-grupper för singelmän.

I ett samhälle där psykisk ohälsa växer blir behovet av trygga samtal allt viktigare, samtal som leder till personlig utveckling och gemenskap. I Relates nya grupp för män finns möjlighet för just detta. I gruppen skapas tillfällen för personlig coachning, tillsammans med andra, inom just de områden medlemmarna behöver. Genom att sätta personliga mål och möta utmaningar i samhörighet med de andra i gruppen ökar möjligheterna för en starkare självkänsla och sunda relationer.

Hur går detta till?

  • Gruppen träffas 2 gånger i månaden under en 3 månadersperiod
  • Träffarna är ca 90-minuter långa, mellan 18:00-20:00 och sker i Relates lokaler på Gamla Brogatan 17 (nära Hötorget) i Stockholm
  • Kostnaden är 3 500 kr (inkl. moms)
hello