Singlar köade för taxiresa med dejtingcoach

Enligt oss på Relate är personliga värderingar den starkaste kompassen i sökandet efter någon att dela livet med, att helt enkelt utgå ifrån vad man tycker är viktigt och hur man vill leva. Men hur vet man vilka ens värderingar är? Det fick singlar i Stockholm hjälp med under helgen genom en minst sagt annorlunda taxitur.

Singlar köade för taxiresa med dejtingcoach

Realization Ride

Under helgen den 2-4 december lanserade dejtingappen Relate Date initiativet Realization Ride i Stockholm. Initiativet gick ut på att erbjuda singlar i Stockholm en gratis taxiresa men framför allt ett coachande samtal i bilen - så att fler singlar kunde få möjlighet att hitta sina värderingar och vad de söker i en långvarig relation.

Tiderna för helgen bokades snabbt upp och varje singel som bokat bilen blev upphämtade av en erfaren dejting- och relationscoach i Relate-bilen. Passageraren bestämde sedan var en ville bli avsläppt och under tiden hjälpte coachen passageraren att kartlägga sina värderingar, samt reflektera kring framtida relationer.

Vad tyckte singlarna som åkte?

“Jag fick absolut en tankeställare och ska nog lägga ribban högre när det kommer till framtida dejter. Framförallt ska jag ställa lite djupare frågar i början för att se om vi har samma värderingar etc. Uppskattade verkligen Realization Ride. Tack så jättemycket för det. Jag tar med mig många nya tankar.”

Cornelia Norén, passagerare Realization Ride

"Att identifiera vilka värderingar som är starkast hos en själv är inte bara svårt när man är i sitt eget huvud, det känns nästan som en omöjlighet. Att få chans att prata med någon som guidar en genom sina egna tankar och känslor var något som gav mig ett helt nytt perspektiv och sätt att se och sätta ord på vad som verkligen är viktigt för mig. Nu har jag mina tre starkaste värderingar nära till hands för att både checka att jag alltid är true to myself, samtidigt som jag kan säkerställa att mina framtida dejter faktiskt kommer - mer eller mindre - dela värderingar med mig. Bring on the boys!"

Rosanna Bhanji, passagerare Realization Ride

Boka gratis samtal online

Relate har länge haft visionen om att hjälpa personer med att hitta långvariga och sunda relationer, och tror att vägen fram är värderingsbaserad dejting. Initiativet Realization Rides syfte var just att utbilda om värderingar och varför det är viktigt i relationer. Nu öppnar Relate upp för ännu fler möjligheter och erbjuder gratis online-coachning för alla singlar! Genom att boka ett samtal online med Relates egna coach får singlar möjlighet att reflektera och fundera över vad de värderar i en relation och hur det kan bygga en framtida relation. Något som, efter helgens initiativ, verkar både uppskattat och efterlängtat.

För att boka ett coachande samtal använder singlar följande länk och anger namn och mail: https://relate-app.com/realizationride

hello