Låt oss introducera dig till din drömpartner

Vårt matchmaking-program

Hos oss slipper du svajpa, låt istället våra erfarna matchmakers ta över.

Tillsammans med en av världens mest framstående matchmaking-agenturer, Lemarc Thomas, har vi tagit fram ett 6-månaders program för att hjälpa dig hitta och bygga relationen du drömmer om.

Med din personliga matchmaker får du skräddarsydda dejter med handplockade matchningar, och samtidigt den självkännedom, kunskap och feedback som behövs för att starta och bygga en hållbar och meningsfull relation.

Vi gör det lätt att träffa rätt.

“Det känns så himla förstklassigt och otroligt bra stöd. Jag var inte beredd på alla de insikter som skulle komma från övningarna, jag känner mig typ som en helt ny människa. Mina kompisar säger att jag pratar på ett sätt som jag aldrig har gjort förut. Det har överträffat allt, det är så häftigt verkligen!” – Madeleine, 34 år

Vår process

Vårt dedikerade team av kärleksexperter arbetar för att para ihop dig med personer som är rätt, för just dig, från ett nätverk av tiotusentals seriösa svenska singlar som söker en långsiktig relation.

Såhär går det till:

Detox│Månad 1

Inga dejter. Inga appar. Istället ger vi dig en välförtjänt paus. Vi hjälper dig att utforska vem du är och vem du drömmer om genom matchmaking-världens bästa verktyg.

Utforska│Månad 2

Dags att börja dejta! Vi planerar 1-2 utforskande dejter åt dig. Med feedback från dejterna lär sig du och din matchmaker mer om dig, vad du vill ha och dina relationsbehov.

Hitta rätt│Månad 3-6

Nu vet vi vem du är och vad du verkligen behöver. Dags att zooma in på just det. Vi plockar fram dina mest kompatibla matchningar och ser till att du har det du behöver för att nå din drömrelation.

Med din personliga matchmaker får du

Minst 5 garanterade handplockade introduktioner

7 coachande videosamtal (1 per månad)

Kontinuerlig personlig kontakt med din matchmaker

Verktyg & övningar för att lära känna dig själv och vem som passar just dig

Tips inför dina dejter, och feedback från dem efteråt

Vi har högt tryck på de begränsade platser som finns tillgängliga med våra matchmakers. Det kan komma nya platser då vi hela tiden expanderar kapaciteten.

Oktober – Slutsålt

November – 3 platser kvar

December – 5 platser kvar

Vårt matchmaking-program

Pris

45 000 kr

Ansök om att få personlig matchmaker

Gäller så länge det finns tillgängliga platser.

Gå med i vårt nätverk istället

Om du inte vill ha en personlig matchmaker kan du istället ansöka om medlemskap i vårt nätverk. Då har du chansen att matcha med någon av våra klienter men är inte garanterad några introduktioner.

Gå med i vårt nätverk idag

Vad är Relate Matchmaking?

Äntligen är personlig matchmaking tillgänglig för alla! Välkommen till en trygg och mer mänsklig plats där vi hittar din stora kärlek. På Relate Matchmaking finns kärlek- och relationsexperter som, genom en noggrann matchmakingprocess, hjälper dig att hitta meningsfulla och varaktiga relationer. Här slipper du evighetssvajpande, fejkprofiler, ghosting och dejter som inte passar dig.

Välj om du vill vara en mer passiv nätverksmedlem eller om du är redo att hitta kärleken på riktigt med Relates matchmakingprogram. Din matchmaker finns för att feedbacka, boosta och utmana dig! Tänk dig en rekryteringsbyrå och en karriärcoach - men för ditt kärleksliv! ♥️

Hur skaffar jag en egen matchmaker?

Som klient får du ta del av ett 6-månaders matchmakingprogram som hjälper dig att hitta relationen du drömmer om. Tillsammans med din personliga matchmaker går du igenom en noggrann matchmakingprocess med garanterade introduktioner, coaching och verktyg för ett blomstrande kärleksliv. Att vara klient i matchmakingprogrammet är en livsförändrande resa och kostar pengar.

Skaffa en egen matchmaker här!

Hur blir jag medlem i nätverket?

Som medlem i Relates nätverk har du chans att matchas och introduceras för någon av våra klienter. Dock är du inte garanterad några matchningar eller introduktioner men visst är det en kittlande tanke på att du plötsligt sitter en dag med en personligt utvald dejt till dig som är redo för kärlek! Att vara en del i nätverket är helt kostnadsfritt. Mer kärlek till alla! ♥️

Bli medlem i nätverket här!

Hur hanterar ni min information?

När du skickar in dina svar på formuläret till oss så blir du medlem i Relates matchningsnätverk. Vi tar dataskydd, diskretion och sekretess på största allvar. Vi använder din data endast för matchningsändamål enligt våra användarvillkor och integritetspolicy och säljer aldrig vidare till tredjeparter.

Hur kan jag kontakta Relate?

Du är välkommen att skriva dina frågor och tankar till Relate på hello@relate-matchmaking.com.

hello