Låt inte Chat GPT skriva din dejtingprofil

Ingen har nog undgått AI-mjukvarornas framfart den senaste tiden. Chat GPT har tagit sig in överallt, även i dejtingvärlden. Men bör man egentligen använda sig av AI när man dejtar?

Låt inte Chat GPT skriva din dejtingprofil

Det finns en ny snackis i tech-världen: Chat GPT. Ny statistik visar att AI-mjukvaran tagit över internet med 100 miljoner aktiva användare i januari 2023, men frågan är om den också är på väg att ta över vårt dejtande? Är dejting-profilerna i din app verkligen skrivna av riktiga personer, eller har du matchat med en robot?

Låt inte Chat GPT styra ditt dejtande - Relate Date hjälper dig visa vem du egentligen är.

Lägg ner tid på din dejtingprofil

Att skapa en genuin dejtingprofil kan vara avgörande för att lyckas med online-dejting. En välskriven profil kan hjälpa dig att locka rätt personer och göra det lättare att hitta en matchning. Men det kan ibland kännas lättare sagt än gjort att skapa en bra dejtingprofil, en profil som gör att du matchar med just de personer du är intresserad av. En dejtingprofil som visar dig på ett genuint och ärligt sätt.

Att ta hjälp av AI kan kännas som en självklar lösning och är egentligen inget fel i sig. Det kan vara ett bra sätt att starta, att få idéer och att komma igång - men att låta Chat GPT skriva hela din dejtingprofil är en skakig väg att gå. För att verkligen vara genuin behöver du lägga ner tid på din dejtingprofil, tid och kärlek. I Relate Date får du möjlighet till just det - att visa vem du egentligen är men också hjälp att faktiskt skapa den där genuina dejtingprofilen.

Låt dina matchningar lära känna ditt riktiga jag

Relate Date är dejtingappen som fokuserar på att göra dejting-upplevelsen helt rätt för individen. Med fokus på personliga värderingar kan du som singel skapa en dejtingprofil som ger dig möjlighet att lära känna andra, och dig själv, på riktigt.

Istället för Chat GPT - Relate Dates tips för en genuin dejtingprofil

Texten i en dejtingprofil är viktig, den berättar om vem du är och vad du söker. I texten kan du plocka fram din personlighet och verkligen visa vem du är och vad du söker. Om du använder Chat GPT kommer du kanske få en helt okej formulerad text, men låt dig inte luras - en AI känner dig inte på riktigt. Resultatet kan därför bli onaturligt och andra kommer märka att din profil inte är genuin. I Relate Date-appen står dina värderingar och den du är i fokus. Därför är ett tips att berätta mer om hur dina värderingar visar sig i din vardag, med dina egna ord.

Vill du öva på att skriva mer målande? Då finns det några saker du då kan göra:
  • Reflektera för dig själv vad det faktiskt är du vill ha, behöver och längtar efter i en relation.
  • Ställ nyfikna frågor till dig själv, skriv ned dina svar och öva på att skriva svaren målande.
  • Visualisera din framtid och sätt ord på alla känslor i kroppen, tankar och bilder som dyker upp i huvudet.
  • Använd hela meningar och se pennan eller tangenterna som en pensel och börja måla med orden.

Är du redo att börja dejta och skapa just din dejtinprofil? Ladda ner Relate Date!

hello