Johannes och Silvia klickade direkt på Relate Date: ”Vi satt där tills de började städa och sparkade ut oss”

Johannes och Silvia klickade direkt på Relate Date: ”Vi satt där tills de började städa och sparkade ut oss”
När Silvia och Johannes träffades via Relate sa det klick redan på första dejten. I den nytänkande svenska dejting-appen matchas singlar baserat på värderingar. Det vinnande konceptet gjorde att de snabbt utvecklade en djup relation och i somras ringde bröllopsklockorna. Ladda ner dejting-appen Relate Date

Dejting-appar har blivit det vanligaste sättet att träffas på idag. Johannes och Silvia valde att hitta någon att dela livet med på ett mer målmedvetet sätt med hjälp av Relate, som matchar singlar baserat på värderingar.

"Jag kände att jag kommit till en fas i livet då jag verkligen ville hitta en livspartner och det här var perfekt, att man utifrån sina värderingar får träffa människor."

Ladda ner dejting-appen Relate Date

Eftersom Johannes och Silvia matchats ihop baserat på värderingarna de valt att fylla i hade de mycket att prata om redan vid första mötet. Båda hade startat bolag innan och kände att värderingen “bidra” och vad man skapar i världen var viktigt.

Efter bara några minuter kände jag att du var en kompis som jag känt länge, säger Silvia och tittar på Johannes.

Johannes fyller i minnet av den första dejten.
 "Vi satt där tills de började städa och i stort sett sparkade ut oss."

Ladda ner dejting-appen Relate Date

Idag är de lyckligt nygifta och fortsätter de meningsfulla samtalen runt värderingar som startade med hjälp av Relate.

Relate Date skapades för att singlar ska kunna dejta på ett mer meningsfullt sätt och hitta rätt partner baserat på värderingar. När man delar värderingar och en syn på livet utvecklas relationen snabbare, och man kan enklare ta gemensamma beslut om både de stora och små frågorna i livet.

Ladda ner dejting-appen Relate Date
hello