Sluta svajpa vänster – 5 anledningar att ladda ner svenska Relate Date

Sluta svajpa vänster – 5 anledningar att ladda ner svenska Relate Date
Att sitta fast i en rutin av ändlöst svajpande och ytliga dejter som inte leder någonvart är det nog många som känner igen sig i. Men med vår nya svenska dejting-app Relate Date förändrar vi sättet svenskar dejtar på och hjälper de hitta en djup, meningsfull relation på ett mer effektivt sätt. Här är 5 anledningar att testa Relate Date. Ladda ner Relate Date gratis här och börja dejta på ett mer meningsfullt sätt

1. Dejta på ett mer medvetet sätt

Relate Dates metod lämnar inte de viktiga frågorna till slumpen, utan fokuserar på att matcha ihop singlar baserat på djupare värderingar och kärleksspråk. När man sen matchas med någon som man delar värderingar med blir det en mindre ytligt dejt och en högre chans att hitta en fin, långvarig relation.

2. Träffa någon som är ute efter en långvarig relation

Ett stort plus med Relate Date är att den drar till sig andra singlar som är ute efter en stabil, djup relation som håller. Här är risken mycket mindre att matchas med någon som bara är på jakt efter något kort och ytligt.

Ladda ner Relate Date gratis här och börja dejta på ett mer meningsfullt sätt

3. Lär känna dig själv och andra bättre

Relate Date matchar ihop singlar baserat på värderingar, så när man sätter upp sin profil får man hjälp att klura ut vad man tycker är viktigt i en relation och livet. Genom att lära känna sig själv bättre kan man också lära känna andra bättre och matchas ihop på ett djupare plan som gör det enklare att börja ha meningsfulla konversationer.

4. Noggrant utvalda profiler varje dag

Äntligen kan man sluta svajpa i all oändlighet! Appen gör jobbet åt en och visar varje dag ett antal nya, noggrant utvalda profiler som matchats ihop utefter värderingar.

5. Relate Date är gratis

Ja det finns ju inget att förlora när appen är gratis. Men man kan självklart välja att uppgradera till en premiumversion – då får man 2 gånger fler profiler om dagen och en bättre upplevelse med mer avancerade preferensinställningar samt möjligheten att direkt se vilka som har relaterat till en själv.

I Relate Date kan man hitta rätt partner baserat på värderingar. Ladda ner och sätt upp din profil gratis här
hello