Nytt samarbete med Åhléns

I höstas tog Åhléns kontakt med oss efter att ha identifierat Relate som ett av varumärkena i Sverige som de gärna skulle vilja samarbeta med. Idag markerar startskottet för vårt samarbete då Relate-spelet mailas ut till Åhléns medlemmar.

Nytt samarbete med Åhléns

I höstas blev vi kontaktade av Åhléns marknadschef. De hade efter ett gediget insiktsarbete identifierat Relate som ett av varumärkena i Sverige som de ville samarbeta med, för att med vår hjälp kunna ge tillbaka och sprida kunskap och verktyg som hjälper människor till starkare kontakt och relationer. Vi blev så glada av deras initiativ och att Åhléns visar framfötterna som ett värderingsdrivet bolag.

Idag markerar startskottet på vårt samarbete då Relate-spelet går ut till Åhléns medlemmar via email!

Relate-spelet är en välgenomtänkt och kurerad digital frågespelsupplevelse som leder till djupare kontakt och samtal. Man kan spela med en dejt, sin partner, eller med en vän (man väljer version i början). Spelet är helt gratis!

Spelet har tagit inspiration från de absolut bästa frågespelen och frågorna är framtagna i samband med vår relationspsykolog. Spelet har redan testats och gett verifierat fantastiska resultat på bl.a. en första dejt, mellan två vänner, och i redan väletablerade relationer.

Gör som Åhléns och hjälp oss hjälpa fler till djupare kontakt och samhörighet, testa och dela gärna spelet redan idag: www.relatespelet.se

Har du idéer på vad mer vi skulle kunna göra tillsammans med Åhléns? Maila oss gärna på hello@relate-app.com

Nyhet: Mindfulness appen 💜 Relate

Nyhet: Mindfulness appen 💜 Relate

Vi är glada och stolta över att samarbeta med Mindfulness Appen som med sina meditationer strävar efter att ge sina användare mer medvetenhet och närvaro i sina liv. Våra visioner är lika – vi vill öka människors välmående på olika plan.
Relate lanserar samtalsspel - Dejtspelet

Relate lanserar samtalsspel - Dejtspelet

Ibland kan man behöva lite hjälp på traven för att komma in på de djupa samtalsämnena, de som faktiskt gör att du lär känna någon på riktigt. Därför har vi på Relate Date skapat Dejtspelet! Samtalsspelet garanterar en trevlig stund full av reflektioner och insikter för både dig och din samtalspartner, oavsett om ni nyss har träffats eller varit tillsammans i många år.
Relate
Relate
16 feb. 2023・1 min lästid
hello