Philip Diab klar för stor kampanjsatsning med Relate

Vi på Relate presenterar stolt vårt nya samarbete med coachen Philip Diab! Många av oss känner igen Philip Diab från program som Lyxfällan på Tv3 och Vi eller Aldrig på SVT - nu är han även en del av Relates nya kampanj Realization Ride.

Philip Diab klar för stor kampanjsatsning med Relate

Relate 💜 Philip Diab

För oss på Relate är värderingar A och O, det är utifrån värderingar vi vill bidra till ett samhälle där vi möts i våra relationer på riktigt. Genom att samarbeta med Philip Diab i vår nya kampanj har vi tagit detta till nästa nivå, professionell coachning med värderingar i fokus.

I drygt 20 år har Philip hjälpt och stöttat personer som söker stöd i relationer, elitidrottare, människor med beroendeproblematik och entreprenörer. Men han är inte bara coach utan även föreläsare, entreprenör och programledare.

I vår kampanj Realization Ride kommer Philip, tillsammans med andra coacher och experter, göra det som han gör bäst - coacha singlar i sökandet efter en ny relation. Kampanjen lanseras den 2 december, under årets största konsumtions-period, och har som mål att uppmuntra alla singlar att istället investera i sig själva, sina värderingar och relationer – hellre än materiella ting.

Under kampanjperioden (2 - 4 december) kommer alla singlar i Stockholm få möjlighet att boka en gratis taxiresa med vår Relate-bil. En taxiresa som inte bara tar passageraren från punkt A till punkt B, utan som även erbjuder passageraren en kostnadsfri värderingsworkshop. Under 15-20 minuter hjälper coachen i bilen passageraren att förstå vilka värderingar som är viktiga för en och hur det kan hjälpa en i sökandet efter en framtida partner.

Bättre dejting för alla. Nu åker vi!

Singlar köade för taxiresa med dejtingcoach

Singlar köade för taxiresa med dejtingcoach

Enligt oss på Relate är personliga värderingar den starkaste kompassen i sökandet efter någon att dela livet med, att helt enkelt utgå ifrån vad man tycker är viktigt och hur man vill leva. Men hur vet man vilka ens värderingar är? Det fick singlar i Stockholm hjälp med under helgen genom en minst sagt annorlunda taxitur.
Relate
Relate
12 dec. 2022・2 min lästid

Svensk hybrid ska utmana bland dejtingapparna

På dejtingmarknaden finns en mängd appar som konkurrerar genom olika koncept. Svenska Relate utmanar genom en hybrid av en värderingsbaserad app och fysiska evenemang.
Dagens Industri
Dagens Industri
4 juni 2021・4 min lästid
hello