Relate x GoOn samarbete för att hjälpa fler hitta kärlek på nytt efter uppbrottet

Med Go Ons expertis och erfarenhet kring just uppbrottet av en relation hoppas vi kunna hjälpa fler att ta sig igenom denna ofta väldigt svåra upplevelse och utmaning, och så småningom bli redo för att hitta kärleken igen.

Relate x GoOn samarbete för att hjälpa fler hitta kärlek på nytt efter uppbrottet

Nu inleder vi på Relate ett spännande nytt samarbete med relationssidan Go On!

Med Go Ons expertis och erfarenhet kring just uppbrottet av en relation hoppas vi kunna hjälpa fler att ta sig igenom denna ofta väldigt svåra upplevelse och utmaning, och så småningom bli redo för att hitta kärleken igen med Relate Date för en mer hållbar relation grundat på personliga värderingar.

Om du är på väg in i ett potentiellt uppbrott av din relation, är mitt i det eller kommit ur det och vill hitta kärleken igen så har Go On all hjälp du behöver med artiklar, legala avtal och värdefulla tips!

"Genom vårt arbete på GO ON har vi fått insikt i att de som genomgått ett uppbrott och nu är redo att söka kärleken igen lärt sig mycket om sig själv och att kraven på en partner ser annorlunda ut denna gång. Därför är vi glada över att genom Relate Date erbjuda dejting baserat på dina värderingar istället för att döma efter utseendet på Tinder och liknande tjänster", säger Sofia Jackson på GO ON. 


Relate tillhandahåller två olika appar, Relate Date för värderings-baserad dejting och Relate Boost för utvecklandet och stärkandet av en befintlig relation. Relate driver dessutom online workshop-serien Relate Love Lab med psykologer och relationsexperter, samproducerar relationspodcasten "Så Kan Det Gå" och har två olika artikelserier för dejting och relationsbyggande.

"Vår högteknologiska vardag sätter oss i kontakt med fler människor än någonsin, men bidrar sällan till djup och tillfredsställelse i våra relationer. Tvärtom så blir kontakten ofta ytligare och vi fastnar ofta i distraktioner. Vi missar därmed den mänskliga kontakt, meningsfullhet och förståelse som vi söker och behöver för att må bra i våra relationer", säger Philip Jonzon Jarl, en av grundarna på Relate.

Tillsammans arbetar GO ON och Relate för starkare förhållanden och att finna äkta kärlek igen!

hello