4 tips för en mer genuin dejtingprofil

Känns din dejtingprofil inte helt du? Saknas något? Här får du 4 tips på hur du gör din profil ännu bättre och mer genuin!

4 tips för en mer genuin dejtingprofil

Texter

I Relate Date-appen ska du och dina värderingar stå i fokus. Därför berättar du mer om hur dina värderingar visar sig i din vardag.

Opersonlig text

Passion är viktigt i relationer och på jobbet för att tycka att livet är kul.

Personlig text

Passion för mig är PASTA. Jag skulle kunna prata i en evighet om pastans alla former, smaker, hur al dente den ska vara, den perfekta sältan... you name it!

Bilder

Det är inte den perfekta posen som räknas utan att hitta bilder där du känner dig som dig själv. Övertänk inte vilken som är din bästa vinkel eller vad andra skulle uppskatta. Fokus är att ge inblick i hur ett liv med dig ser ut. Välj därför bilder efter:

  • Vad spenderar jag min tid på?
  • När känner jag mig levande?
Låt dig också inspireras av vad andra gör och uppdatera alltid med nytagna bilder.

Filter? No thanks.

Det är lätt att hamna i tankar om att vilja anpassa sig, försköna eller dölja delar man tycker mindre om hos sig själv. Men gör inte det. När du istället släpper kontrollen och nervositeten för att visa vem du är, ökar dessutom dina chanser att just rätt person hittar till din profil.

Att visa sitt genuina jag skapar också trygghet och utrymme för andra att vara lika genuina. Vilket alla vinner på!

Få ett annat perspektiv

Låt dig överraskas av att någon annan hittar en bild som de tycker är “så du” och som förgyller profilen av dig mer än vad de uttänkta badrums-selfiesarna kan göra.

Att se sig själv från någon annans perspektiv kan dessutom vara uppfriskande och ge utrymme för det du inte ser hos dig själv.

Dating Sunday - 4 tips för en genuin dejtingprofil

Dating Sunday - 4 tips för en genuin dejtingprofil

Idag, den första söndagen i januari, är dagen då flest singlar i Sverige vill börja dejta. Förra året ökade antalet aktiva användare med 33% i dejtingappen Relate Date, och antalet matchningar med hela 67%. Med andra ord är det många singlar som börjar året med att leta efter en ny partner.
Relate
Relate
13 jan. 2023・3 min lästid
4 steg till att hitta kärleken 2021

4 steg till att hitta kärleken 2021

Hur och var hittar jag en partner? Och hur vet jag när det är rätt? Här är fyra steg för att inte bara hitta en partner, utan hur du hittar RÄTT partner för just dig.
hello