Date Night: Upplev Alla hjärtans dag på ett nytt sätt

Date Night kommer bjuda in till ett lugnt och tryggt utforskande för er där ni kan vara med från tryggheten av ert eget hem. Oavsett om ni bara har setts några gånger eller varit tillsammans flera år, så är det alltid värt att fira kärleken.

Date Night: Upplev Alla hjärtans dag på ett nytt sätt

Fira kärleken på ett nytt sätt!

Anmäl er genom att swisha 250 kr (ord. pris 700 kr) till 1232944478. Ps. Länk och instruktioner skickas via sms 💜

Ia och Carl-Mikael kommer den 14 februari guida dig och din partner att uppleva kontakt, trygghet, närvaro och relationens magi tillsammans. Oavsett om ni bara har setts några gånger eller varit tillsammans flera år, så är det alltid värt att fira kärleken. Vi kommer bjuda in till ett lugnt och tryggt utforskande för er där ni kan vara med från tryggheten av ert eget hem.

  • Vi börjar kvällen med att hälsa er välkomna och ge tid och utrymme till inchecking och sätta intentionen för kvällen för er som par.

  • Vi fortsätter sedan med att guida er till kontakt och trygghet med varandra inom paret genom ord, närvaro, närhet och lugn beröring.

  • Ni kommer få dela uppskattning med varandra, reflektera kring vad som känns viktigt i just er relation och vad ni ser för potential hos er.

  • Ni kommer upptäcka och utforska dynamiken mellan er på ett nyfiket och lekfullt sätt som bjuder in till mer öppenhet och möjligheter för relationen.

  • Vi avslutar kvällen med tid för integration och uppskattning av varandra och relationen.

Vi ses på zoom tillsammans med andra par som också vill fira kärleken. Ni gör alla övningar med er egen partner och ni behöver vara på samma plats.

Passa på och förbered ett mysigt bo tillsammans t ex i soffan, sängen eller golvet med några kuddar. Mikrofonen är avstängd så länge ni inte aktivt väljer att prata med gruppen. För allas trygghet så har vi kameran på i början för att se vilka alla är men ni kan stänga av kameran under övningarna.

Välkommen till Alla Hjärtans Dag Date Night! ❤️

Om kvällens hosts:

Carl-Mikael Nordlöf

Carl-Mikael jobbar som relations- och intimitetscoach och hjälper par att skappa trygga och lyckliga relationer. Han är diplomerad Psykosyntesterapeut, tantraterapeut, tantralärare, och är Imagoterapeut under utbildning. Trygghet, kontakt, acceptans och närvaro är ledord som genomsyrar hans liv både privat och professionellt. Drivkraften att hjälpa andra är ett resultat av den inre upptäcktsresa som Carl-Mikael själv ägnat sig åt under större delen av sitt vuxna liv.

Ia Bergsten

Ia hjälper människor att komma djupare i kontakt med kroppens varande, njutning och kraft. Att lyssna på kroppens visdom och låta lust, tillit och lek leda. Att släppa på blockeringar som hindrar ett levande liv. Hon har ett djupt kall att stötta individer till ett mer njutbart och balanserat levande liv genom coaching, embodiment, bodywork, shibari och sound healing. Hon har många års erfarenhet från fältet av personlig utveckling, bodywork och tantra. Hennes kärleksfulla, mjuka och lekfulla inställning stödjer ett tryggt, tillåtande och lekfullt utforskande utrymme.

Andras ord om Date Night

Relate lanserar kvinnogrupp - “Det händer något magiskt när kvinnor får komma tillsammans och stötta varandra”

Relate lanserar kvinnogrupp - “Det händer något magiskt när kvinnor får komma tillsammans och stötta varandra”

2022 påbörjade Relate Date arbetet med personlig coaching i grupp. I oktober lanserades en grupp för män med fokus på trygga samtal och gemenskap. Gruppen blev snabbt uppskattad med en lång väntelista inför nästkommande start. Nu tar vi konceptet vidare och startar samtalsgrupp för kvinnor, tillsammans med relationscoachen Sanna Norrvidd!
Relate
Relate
16 jan. 2023・3 min lästid
Nyhet: Mindfulness appen 💜 Relate

Nyhet: Mindfulness appen 💜 Relate

Vi är glada och stolta över att samarbeta med Mindfulness Appen som med sina meditationer strävar efter att ge sina användare mer medvetenhet och närvaro i sina liv. Våra visioner är lika – vi vill öka människors välmående på olika plan.
hello