Relate Date 2.0 - det här är nytt!

Nytt redigeringsläge för egna profilen, nya livsstilsbilder, se vad ni har gemensamt och få hjälp med att skapa en riktigt bra profil!

Mindre yta, mer personlighet

Vårt mål med Relate Date appen har sedan start varit att skapa en plattform som känns trygg och autentisk för människor som söker en långsiktig relation. En plats där ytan inte tar lika stort fokus och där människan bakom istället lyfts fram.

Med den senaste 2.0 versionen har vi framförallt gjort det tydligare och enklare att skapa och redigera sin profil. Vi har även delat in bilder i två olika kategorier för att dels visa hur man ser ut, dels visa hur ens liv ser ut. Och när man tittar på andra profiler så har vi gjort det lättare att se vilka värderingar man delar.

Vi ser ens profil i Relate Date appen som en möjlighet att verkligen kunna uttrycka sig på ett autentiskt sätt kring hur man vill leva sitt liv och vad som är viktigt för en. Hela syftet är såklart att det ska bli lättare för rätt person att hitta en.

Men profilen kan även ses som en personlig kompass eller moodboard för livet vi själva vill leva, där vi kan bli påminda genom våra värderingstexter och bilder kring vad som egentligen är viktigt och hur vi vill leva. Vi hoppas med 2.0 att det kan kännas så även för dig.

Ladda ner appen

Se vad ni har gemensamt

Vi har nu lagt era gemensamma värderingar och kärleksspråk överst inne i profilen så du lätt kan se hur pass bra match ni är.

NYTT: Livsstilsbilder

Vi har nu separerat profilbilder som tydligt visar dig, och livsstilsbilder som visar ditt liv. Profilbilder visas horisontellt längst upp i profilen och livsstilsbilder varvas med värderingstexterna när du scrollar ner inne i profilen.

Lägg till bilder på dina intressen, hobbies, favvo-semestern eller något nytt du vill lära dig! Tänk på att dina bilder är en fantastisk möjlighet till att bjuda in till samtal.

Enklare att bygga din profil och få bättre matcher

På profil-tabben kommer du se i procent hur bra din profil är och där kommer vi alltid att hänvisa dig till nästa viktiga steg i att skapa en riktigt bra autentisk profil som optimerar dina förutsättningar för att rätt person för dig ska inse att det är just dig som hen letar efter.

Väl inne i din profil (tryck på ditt foto eller på redigerings-ikonen med en penna uppe till höger) har vi byggt ihop ett lättöverskådligt redigeringsläge där du lätt kan ändra allt ditt innehåll, samt gå till preview-läge för att se exakt hur andra ser dig.

Stort lycka till!

Vill du hjälpa oss med feedback och input på nya versionen? Skriv till oss på hello@relate-app.com så tar vi gärna ett kort samtal!

Dating Sunday - 4 tips för en genuin dejtingprofil

Dating Sunday - 4 tips för en genuin dejtingprofil

Idag, den första söndagen i januari, är dagen då flest singlar i Sverige vill börja dejta. Förra året ökade antalet aktiva användare med 33% i dejtingappen Relate Date, och antalet matchningar med hela 67%. Med andra ord är det många singlar som börjar året med att leta efter en ny partner.
Relate
Relate
13 jan. 2023・3 min lästid
Relate Date: Intressen är här!

Relate Date: Intressen är här!

Med vår senaste uppdatering kan du nu lägga till och se gemensamma intressen i profiler! Den nya versionen innehåller en funktion som gör att du enkelt kan lägga till dina intressen och se vilka intressen du delar med andra.
hello