Relate Date: Intressen är här!

Med vår senaste uppdatering kan du nu lägga till och se gemensamma intressen i profiler! Den nya versionen innehåller en funktion som gör att du enkelt kan lägga till dina intressen och se vilka intressen du delar med andra.

Relate Date: Intressen är här!

Det du gillar får ta större plats

Vad är skillnaden mellan värderingar och intressen?

Värderingar visar vad man behöver för att må bra, vad som är viktigt för en och vilket typ av liv man vill leva. De är viktiga eftersom gemensamma värderingar leder till starkare förståelse för varandra och är den mest avgörande faktorn för ett lyckligt, hållbart förhållande

Intressen visar istället vad man gillar att göra och tillägna sin tid till - och hjälper en att enklare hitta saker som man har gemensamt med andra. Du kan nu därför snabbt se vilka intressen som matchar dina.

Kanske gillar ni båda tennis eller så får du upp ögonen för någon med intresse för det du fortfarande inte har provat? Uppdatera appen redan nu för att dela med dig av dina intressen!

Var hittar jag den nya funktionen?

Relate Date 2.0 - det här är nytt!

Nytt redigeringsläge för egna profilen, nya livsstilsbilder, se vad ni har gemensamt och få hjälp med att skapa en riktigt bra profil!
Dating Sunday - 4 tips för en genuin dejtingprofil

Dating Sunday - 4 tips för en genuin dejtingprofil

Idag, den första söndagen i januari, är dagen då flest singlar i Sverige vill börja dejta. Förra året ökade antalet aktiva användare med 33% i dejtingappen Relate Date, och antalet matchningar med hela 67%. Med andra ord är det många singlar som börjar året med att leta efter en ny partner.
Relate
Relate
13 jan. 2023・3 min lästid
hello